Ock

2-D sınıfımız ders içi ve ders dışı etkinliklerini gerçekleştirdikleri sırada çektikleri fotoğrafları sizlerle paylaşmak istediler.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'mızca ülke genelinde okullarda 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında hafta boyu gerçekleştirilecek şekilde, öğrencilerin çok yönlü gelişimine odaklanan; bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yapılması, kendilerini ifade edebilecekleri etkinliklerin gerçekleştirilmesi hedeflenmiştir. Bu doğrultuda idarecilerimiz, rehberlik ve psikolojik danışmanlarımız ve zümre başkanlarımız ile birlikte  Karne Haftası Etkinlikleri hazırlanmış olup bilgilerinize sunulmuştur.

Ock

Anasınıfı C şubemizin “Uzaya Gidiyoruz” adlı etkinliğini sizlerle paylaşıyoruz.

İçeriğe ulaşmak için tıklayınız.

Ock

2023 Yılı Okul Aile Birliği Gelir Gider Tablosunu incelemek için tıklayınız.

Ara

Anasınıfı B ve D şubesinin “Bir Yaş Daha Büyüdüm” adlı etkinliğini sizlerle paylaşıyoruz.

İçeriğe ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Hazırladığımız 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı'na ulaşmak için tıklayınız.

Ara

2-B sınıfımız Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladı.
Kutlama yaparken 7 bölgeye ayrılarak her bölgenin en meşhur ürünlerini sunum yapmaya çalıştı. Böylece bölgelerimizi, illerimizi ve adından bahsettiren ürünleri tanımış oldu. Sunum sonunda hep beraber o bölgeye ait türküleri söyleyerek eğlendi.

Ara

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında okuma saatimizde hep birlikte kitaplar okuyoruz.

Kas

3-A Sınıfımızın ziyaret ettiği ve Türkiye’de sürdürülebilir bir kentleşme için en güzel yapı örneklerinden biri olan Gaziantep Ekolojik Bina, enerji tasarrufu ve sürdürülebilir enerji kaynakları hakkında yeni fikirlerin paylaşılıp geliştirilebileceği alanlar sunmaktadır. 3-A sınıfımız, geri dönüşüm, çevre ve enerji bilinci hakkında bilgilendirmelerin ve atıklarla çeşitli etkinliklerin yapıldığı ekolojik atölyeyi ziyaret etti ve etkinliklerini gerçekleştirdi. Bu etklinlik için atölye ve ulaşım imkanı sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sizler de bu atölyeyi ziyaret etmek ve ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Ekm

2-B sınıfı bir ayda neler yaptı?

Ekm

13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında Deprem Tatbikatı gereçekleştirdik.

Eyl

Okulumuzun temizlik işlerinin kolaylaştırılması adına okulumuza HeCe Vakfı tarafından Zemin Temizleme Makine'si hibe edilmiştir.

Bu desteklerinden ötürü HeCe Vakfı Başkanı Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇELİK Beyefendiye ve HeCe Vakfı Yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Katkılarından ötürü Şehitkamil Belediyesi'ne, Şehitkamil Belediye Başkanı Muhammet Rıdvan FADILOĞLU Beyefendiye ve sahada emeği geçen Şehitkamil Belediyesi Personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haz

Değerli öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize güzelliklerle dolu bir Yaz Tatili diliyoruz. Bol okumalı ve keşfetmeli günlerin ardından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında dinamik bir şekilde görüşmek ümidiyle sağlıkla kalın.