Haz

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri Hayat Bilgisi dersi güvenli yol, güvenli yolculuk konu kazanımına yönelik Şahinbey Belediyesi Yeşilvadi Trafik Eğitim Parkı’na senenin son gezisini gerçekleştirdi. Önce trafik kurallarına yönelik eğitim alan sınıfımız ardından çocuklar için özel yapılmış alanda, özel yapılmış araçlarla öğrendiklerini pekiştirme imkanı buldu.

Haz

Arkadaşlarıyla birlikte hayvanat bahçesine giden 2-B ve 2-C sınıfları öğrencilerimiz, dünyanın farklı yerlerinden gelen hayvanların yaşam alanlarını gözlemleyip, hayvanlar hakkında bilgi edindi.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında gerçekleştirdiğimiz Futbol Turnuvaları'nda şampiyon olan Tsunami takımımızı tebrik ediyoruz! Futbol turnuvasına katılan tüm sınıflarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında gerçekleştirdiğimiz Futbol Turnuvaları'nda şampiyon olan Çotanakgücü takımımızı tebrik ediyoruz! Futbol turnuvasına katılan tüm sınıflarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzun Futbol Turnuvasında sona gelliyoruz. Final maçlarını izlemek için 30 Mayıs 2023 Salı günü okulumuzun futbol sahasında buluşuyoruz. Heyecanımıza ortak olmak isteyen tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir!

May

1-B ve 1-F sınıflarımız  Dülükbaba Mesire Alanına giderek Anneler Günü etkinliği kapsamında Anne-Çocuk pikniği yaptı. Piknikte keyifli dakikalar geçirerek hem yediler hem oyunlar oynadılar hem de gezdiler.

May

1-B ve 1-E sınıfı öğrencilerimizin Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde oluşturulan Deneyap ve Bilim Şahinbey Atölyeleri’nde keyifli zaman geçirdiler. Doğa bilimleri atölyesi, matematik atölyesi,tasarım atölyesi ve tarım atölyesinde birbirinden farklı etkinler yaparak hem öğrendiler hem eğlendiler.

May

Ömür boyu duyduğumuz güvenin adıdır; Anne.

May

Birincisini 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında gerçekleştirdiğimiz 'Futbol Turnuvası'nın ikincisine 15 Mayıs 2023 tarihi itibariyle başlıyoruz.

Eğlence dolu turuvamızın, ilk turnuvadaki gibi dostluk ve kardeşlik bilinciyle gerçekleşmesini diler; Takımlarımıza başarılar diliyoruz.

May

Yazmaya Değer Projesinin Nisan Ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz yarışmada ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları taktim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Düşüncedeki engelden kurtulmanın yolu, sabır ve azimle önüne gelen engelleri aşacağını inanmakla başlar.

Engelliler Haftası Kutlu Olsun!

Nis

125.Yıl İlkokulu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu ''Adana Adliyesi'' Tiyatro Gösterisi okulumuz öğrencilerince izlendi ve çok beğenildi. Bu gösterinin hazırlanmasında emeği geçen 125.Yıl İlkokulu öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ediyor, kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzun tanıtım videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Ock

Güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle, tüm öğrencilerimize iyi tatiller.

Ock

Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına katkı sağlamak için başlattığımız kampanyaya destek veren tüm bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.