Nis

Çocuklarımızın ''Demokrasi, Milli Birlik ve Beraberlik,Vatan Sevgisi, Yurt Savunması ile Şehitlik'' konularında farkındalığının artırılması adına 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI  çıkardık. Gazetemize ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Nis

Okulumuzun en temiz sınıfı belirlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

"Allah bu millete bir daha 'İstiklal Marşı' yazdırmasın!.."

Şbt

Tüm idareci ve öğretmenlerimizin bağışıyla okul kütüphanemize kıymetli eserler kazandırıldı.

Okulumuzun çok kıymetli idareci ve öğretmenleri okulumuzun yeni kütüphanesine kitap bağışında bulundu. Okuma bilincine ve kitap bağışlama kültürüne katkı sağlayan bu güzel hareketleri öğrencilerimizin teşviklerine vesile oldu. Her bir öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kütüphanemiz için bağışta bulunmaya devam eden tüm öğrencilerimize ve velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

İyi ki varsınız.

#BenOkuyorumGaziantepOkuyor

Ara

10 Aralık  Dünya İnsan Hakları Günü'nde öğrencilerimiz demokrasiyi deneyimlediler.

Ara

Anasınıf A Grubu öğrencilerimiz 'Diş Sağlığının Önemi' konulu etkinlik hazırladı.

Ara

Matematik dersleri etkinliklerle daha eğlenceli!

Öğrencilerimiz tüm acil çağrı numaralarının tek numarada birleştiğini öğrendi.

Öğrencilerimiz Matematik Materyalleri hazırlamaya devam ediyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı!