Ock

2-F ve 2-G Sınıflarımız; tarihi mirası tanımak ve korumak bilinciyle Müze Gezisi düzenledi.

Ock

Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına katkı sağlamak için başlattığımız kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz.

Kampanyamızın son günü 18 Ocak 2023 olarak belirlenmiştir.

SINIFLARIMIZ FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Öğrenci, öğretmen ve personelimizin katılımlarıyla okulumuzun arka bahçesine fidanlar dikildi.

Ock

Yeşilay'ın, T.C Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile 2022-2023 eğitim öğretim döneminde gerçekleştireceği "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nın 12'ncisi için son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. Yarışma sonunda toplam 1 milyon 152 bin TL para ödülü dağıtılması planlanıyor.

Ara

Anasınıfı E şubemiz 2023 yılının gelişini ''Bir Yaş Daha Büyüdüm Partisi'' ile kutladı.

Ara

''Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor!'' Projesi kapsamında 22 Aralık Perşembe günü velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte ''Okuma Saati Etkinliği'' gerçekleştirdik.

#BenOkuyorumGaziantepOkuyor

Ara

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz ''Okuma Saati'' Etkinliğinden Kareler.

Ara

Özel eğitim sınıfımız yerli malı haftası etkinliği düzenledi.

Ara

2-A ve 2-D Sınıflarımız; öğrencilerimizin müzeleri gezerek, Gazi Şehrimizi ve yurdumuzun tarihsel mirasını tanıması ve koruması bilincine ulaşmasını amaçlayarak Müzeler Gezisi düzenledi.

Ara

5 ARALIK DÜNYA GÖNÜLLÜLER GÜNÜ'NDE SEN DE YEŞİLAY GÖNÜLLÜSÜ OL!

Ara

2/F ve 2/G sınıfları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında "Hepimiz El Ele Farklılıklarımızla Güzeliz" Etkinliği gerçekleştirdi.

Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

1-A, 1-B ve 1-E Sınıflarımız Sinema Etkinliği Gerçekleştirdi.

Kas

Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Türk Kızılay'ın faaliyet ve hizmetlerini tanıtmak amacıyla Türkiye genelinde Kızılay Haftası kutlanmaktadır. Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay'ın, kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri, Kızılay Haftası boyunca öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı'na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır.

29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası vesilesiyle tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da kan bağışı etkinliği düzenlemiş bulunmaktaytız.

Etkinliğimize tüm öğretmenlerimiz ve velilerimiz davetlidir.

Kas

'Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor' projesi kapsamında 2-E ve 2-F sınıflarımız kütüphane gezisi gerçekleştirdi. Cumhuriyetin 99. yıl kutlamasına özel masal ve etkinliklerle öğrenciler keyifli bir gün geçirdiler.