GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Hüseyin Çelik İlkokulu

May

Öğretmenlerimizin her hafta gerçekleştirdikleri değerlendirmeler neticesinde 3-A Sınıfı Nisan Ayının En Temiz Sınıfı seçilmiştir. 3-A sınıfımızı tebrik ediyoruz. Temizlik konusunda hassasiyetle hareket eden tüm sınıflarımıza teşekkür ediyoruz.

May

2/F sınıfı ekolojik atölyeyi ziyareti etti. Sınıfça resim çerçevesi yaparak eğlendiler.

Nis

23 Nisan, bugün üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği önemli bir gündür. 23 Nisan, dünya çocukları arasındaki sevgi, kardeşlik ve dostluk bağlarının güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temeli olmuştur. Yaşasın 23 Nisan!

Nis

Tüm öğrenci ve velilerimize hoşgörü ve umutla dolu güzel bir tatil diliyoruz. Ramazan Bayramı'nız Kutlu Olsun!

Nis

2-B sınıfı Gaziantep Çocuk ve Sanat Merkezi’ne gezi düzenledi. Drama, tasarım, müzik, akıl ve zeka oyunları gibi pek çok atölyenin çalışmasına katılıp eğlenerek öğrendi. İlgileri için ve bayram hediyeleri için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca sınıfımızın Ramazan Ayı boyunca düzenledikleri etkinlikleri de aşağıya ekliyoruz.

Mrt

Okul tanıtım dosyamıza aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Bakanlığımızca uygulanan ''Okul Öncesinde Ücretsiz Yemek Dağıtımı Projesi'' kapsamında, anaokulu öğrencilerimize yemek ikram edilmektedir. Yemeklerin haftalık listesini incelemek için aşağıdaki görselleri inceleyebilirsiniz.

Mrt

4.Sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde Trafik Eğitim Parkı'na ziyaret gerçekleştirdiler. Trafik konulu bilgilerle dolu, verimli bir eğitimin ardından yaparak yaşayarak öğrenmenin tadını çıkardılar.

Mrt

Kuruculuğunu Türkiye ve Romanya‘nın üstlendiği LET‘S PLAY AT SCHOOL isimli uluslararası eTwinning projesi, okulumuz öğretmenlerinden Nuray SAYGI tarafından yürütülmeye başlandı.  Öğrenciler yaşamları boyunca en önemli bilgileri öncelikle ailelerinden, okullarından ve akran gruplarından alırlar. Eğitim ailede başlar ve okulda devam eder. Ailelerimiz eğitimin önemli bir parçasıdır. Bu nedenle ebeveynlerin eğitime katılımı, okula katılımlarının sağlanması ve çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmelerinin sağlanması büyük önem taşıyor. Akıl ve zeka oyunları sayesinde öğrenciler hem bilişsel becerilerini geliştirecek hem de ebeveynlerini okul etkinliklerinde görerek motive edecekler.

Mrt

2-B, 2-D VE 2-F sınıfı öğrencilerimiz Gazişehir'de güzel bir tarihi tur gerçekleştirdi. Hem kültürel farkındalık oluşturdular hem de eğlenceli bir gün geçirdiler.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Mehmet YAĞCI Beyefendi ve kıymetli Şube Müdürlerimiz okulumuza ziyarette bulundular. Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Değerli ziyaretleri ve güzel sohbetleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Şbt

Okulumuzun 3-B, 3-C ve 3-E sınıfı öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi'ni ziyaret ettiler. Öğrenciler bilimin ışığıyla hem keşfettiler hem öğrendiler.

Şbt

3/B sınıfı öğrencilerimiz Gazişehir'de minik bir tarihi tur gerçekleştirdi. Hem kültürel farkındalık oluşturdular hem de eğlenceli bir gün geçirdiler.

Şbt

Karne haftasında 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Sınıflar Arası Bilgi Yarışması” düzenledik. Öğrencilerimiz bilgi yarışması yoluyla hem eğlendiler, hem de dönem boyunca öğrendiklerini pekiştirdiler. Düzenlediğimiz bilgi yarışmasında 2.sınıflarımızdan 2/F, 3.sınıflarımızdan 3/C ve 4.sınıflarımızdan 4/A sınıfı üstün başarı göstererek birinci oldular. Birinci olan sınıflarımızı tebrik ediyoruz. Yarışmaya katılan tüm sınıflarımıza göstermiş oldukları mücadeleden dolayı takdir ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ock

1-F sınıfı öğrencilerimiz artık okuyor ve yazıyor. Öğrencilerimiz öğretmenleri ve aileleriyle beraber Okuma Bayramı'nı coşkuyla kutladılar.